День Збройних Сил України

2014-12-05

/Files/images/PC050846.JPG

Веселим і цікавим для учнів початкових класів видався день 5 грудня. Особливо захопленими були хлопчаки, які брали участь у розважально-конкурсній програмі, присвяченій Дню Збройних Сил України. Не осторонь залишилися і дівчатка, котрі разом із майбутніми воїнами, готуючись до свята, підготували малюнки. Багатьом із них допомагали батьки.

/Files/images/PC050830.JPG

До святково вбраної зали дві команди, "Сині" та "Жовті", зайшли під "Козацький марш" і привітали українську армію зі святом. А потім розпочалися змагання, які не залишили байдужими жодного присутнього.

/Files/images/PC050772.JPG

Суперники брали участь у парних конкурсах, так і в командних естафетах.

/Files/images/PC050793.JPG

/Files/images/PC050841.JPG

Вони мірялись у силі рук, заскакували на "коня", тікали з "полону", трималися один за одного на "острівці безпеки",влаштували "паперове авіашоу" та перетягування канату. У конкурсі "Сестри милосердя" дівчатка показали вправність у наданні першої допомоги потерпілому. Не минулося і без козацького обіду. У цій командній естафеті, учасники здобули собі чорного хліба та сала, яким і поласували із задоволенням.

І хоча у змаганнях була першою команда "Сині", переможцями стали всі, адже показали силу, спритність, сміливість та бажання стати справжніми захисниками рідної України.

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.