• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкритий турнір з вільної боротьби, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей.

Відкритий турнір з вільної боротьби, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей.

2016-06-01

/Files/images/P6010735.JPG

1 червня, в спортивному залі ЗОШ села Криштопівка Близнюківського району, пройшов перший Відкритий турнір з вільної боротьби, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей. Організатором якого, виступив дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий клуб "Grand Sport Elite". В змаганнях приймали участь близько 70 хлопчиків та дівчат борців, 2012-2000р.н. з села Криштопівка, смт. Близнюки, с.Берестове, с. Миколаївка, с. Олексіївка та м.Лозова.

Зі слова привітання та поздоровлення виступили почесні гості турніру голова сільської ради Линник Олександр Олександрович та директор Криштопівської ЗОШ Хурда Олександр Миколайович, президент спортивного клубу "Grand Sport Elite", майстер спорту України, тренер з вільної боротьби та головний суддя змагань Некрасов Сергій Сергійович. На урочистій церемонії відкриття змагань, своїми показовими виступами вітали призери та чемпіони Всеукраїнських і Міжнародних змагань, вихованці відділення вільної боротьби спортивного клубу "Grand Sport Elite" Каневський Нікіта, Фурман Дмитро, Щербина Володимир, Фурман Богдан та Калініченко Микола. З показовими виступами усіх присутніх поздоровила чемпіонка та призерка Всеукраїнських і Міжнародних турнірів з художньої гімнастики вихованка спортивного клубу "Grand Sport Elite" Ананьєва Ієва. Також з музичними подарунками на змагання завітали учні Берестівської ЗОШ.

/Files/images/P6010739.JPG/Files/images/P6010737.JPG

Чемпіони та призери змагань були нагороджені медалями, дипломами. З нагоди свята спорту та Міжнародного Дня захисту дітей усі учасники змагань отримали в подарунок від Криштопівського сільського голови Линник Олександра Олександровича солодкі подарунки, а чемпіони турніру були нагороджені солодкими призами від депутата районної ради Фурмана Андрія Володимировича. Організатори змагань, щиро дякують підтримці батьківського комітету в організації турніру.

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.